ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1 / EE1
Λειτουργικό ρόφημα με βάση το ασπράδι του αυγού
παραδοτέα
Επίδραση των διεργασιών παραγωγής του ροφήματος από ασπράδι αυγού στη σταθερότητα των βιταμινών Β-12 και φολικού οξέος
Επίδραση της αποθήκευσης/συντήρησης του προϊόντος στη σταθερότητα των βιταμινών και επίδραση στις ρεολογικές και οργανοληπτικές ιδιότητες.
Παραγωγή σε βιομηχανική κλίμακα ροφήματος από ασπράδι αυγού, εμπλουτισμένου σε βιταμίνη Β-12 και φολικό οξύ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 / EE2
Κλινική μελέτη
παραδοτέα
Αναλυτική παρουσίαση αποτελεσμάτων κλινικής μελέτης.
Παρουσίαση σε ελληνικό η διεθνές συνέδριο.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 / EE3
Βιολογική ανάλυση υψηλής διάστασης με χρήση μεταγραφομικής, μεταβολομικής και βιοπληροφορικής
παραδοτέα
Ανάλυση γονιδιακής έκφρασης ανάμεσα σε καταναλωτές και μη καταναλωτές του συμπληρώματος διατροφής.
Ανάλυση μεταβολόματος καταναλωτές και μη καταναλωτές του συμπληρώματος διατροφής.
Ανάλυση μεταβολικών μονοπατιών από τη συνδυαστική ανάλυση μεταγραφώματος και μεταβολώματος με τη χρήση εργαλείων βιοπληροφορικής.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4 / EE4
Παραγωγή σκόνης από ασπράδι ή/και κρόκο αυγού
παραδοτέα
Πρωτόκολλο παραγωγής σκόνης από ασπράδι, κρόκο και ολόκληρο αυγού.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5 / EE5
Οικονομική – εμπορική αξιοποίηση των αποτελεσμάτων και ανάπτυξη προϊοντικής εικόνας
παραδοτέα
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά λογότυπου, ετικέτας και συσκευασίας.
Ανάλυση κύκλου ζωής.
Στρατηγική τοποθέτησης νέων προϊόντων.
Τεχνοοικονομική αξιολόγηση.
Ιστοσελίδα έργου και λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.